Loading...

Cabinet individual de psihologie George Nicolescu

Cabinet individual de psihologie George Nicolescu

Cabinet individual de psihologie George Nicolescu

Bună! Sunt psiholog clinician și psihoterapeut și cred că pot să te ajut prin sedințe de consiliere sau psihoterapie față în față sau online, să te simți mai bine în general sau doar să discutăm despre aspecte specifice ale vieții tale. Tu cum ești, cum te simți? Crezi că e loc de mai bine în viața ta? Hai să vedem!

Când te confrunți cu emoții intense precum frică, tristețe, furie sau înverșunare, stările negative se pot strecura în viața ta și te poți simți lipsit de speranță sau confuz în găsirea unei soluții. Hai să aducem claritate în gândurile tale și speranță în puterea ta interioară.

 

Am descoperit că pot să ajut oamenii folosindu-mi cunoștințele și experiența, urmând practica privată, mult mai lesne decât din perspectiva organizațională în care am activat aproape 15 ani. Din experiența de psiholog clinician, atât în mediul privat cât și în cel public, am ajutat oamenii să facă schimbări sănătoase în viața lor. 

 

Pe lângă pasiunea pentru evaluarea psihologică, testarea inteligenței și psihologia personalității, pe care le găsesc foarte utile în activitatea mea clinică sau organizațională, formarea în terapia cognitiv comportamentală mi-a dat accesul la o serie de metode și tehnici de intervenție psihoterapeutică, validate științific și folosite pe scară largă cu încredere de cei mai mulți profesioniști în sănătate mintală. Aș mai adăuga faptul că Psihoterapia Cognitiv Comportamentală continuă să rămână „standardul de aur” în tratamentul psihologic al celor mai multe condiţii clinice.

 

Parcursul meu educațional și profesional includ formare în Psihoterapie Cognitiv Comportamentală, Terapie și Recuperare, Psihologie Clinică și Organizațională. 

 

Ce te oprește să te simți bine cu tine acum? Suntem obișnuiti să vedem ceea ce ne așteptăm să vedem; deși de multe ori lucrul ăsta ne ajută în viață, alteori ne poate juca feste. 

 

Este și cazul tău? Hai să discutăm!

Cum decurg sedinţele?

ONLINE – Apel telefonic sau video prin Whats app
LA CABINET – Situat sector 1, Blvd. Banul Manta nr. 18, Ap. 40, Parter;
(zona Piata Victoriei, langa Primaria Sectorului 1).

Programeaza-te acum! Suna la 0722.141.555